Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34646

Titolo: Ферментовані продукти – основа для виробництва продуктів функціонального призначення
Titoli alternativi: Fermented products - basis for production functional products
Autori: Середницький, О. М.
Грицаюк, В. І.
Serednytsky, O. M.
Hrytsayuk, V. I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Середницький О. М. Ферментовані продукти – основа для виробництва продуктів функціонального призначення / О. М. Середницький, В. І. Грицаюк // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 159. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Serednytsky O. M., Hrytsayuk V. I. (2020) Fermentovani produkty – osnova dlia vyrobnytstva produktiv funktsionalnoho pryznachennia [Fermented products - basis for production functional products]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 159 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020
Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020
Conference/Event: ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 2
Data: 25-nov-2020
Date of entry: 24-mar-2021
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 листопада 2020 року
25-26 November 2020
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 159
Start page: 159
End page: 159
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34646
ISBN: 978-966-305-112-3
References (Ukraine): 1. Kukhtyn, M., Vichko, О., Kravets, О., Karpyk (2018). Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. ALAN, 68, 4.
2. Shabboo, A., Salihin, A. (2011). Changes in yogurt fermentation characteristics, and antioxidant potential and in vitro inhibition of angiotensin-1 converting enzyme upon the inclusion of peppermint, dill and basil. LWT - Food Science and Technology, 44, 1458–1464.
References (International): 1. Kukhtyn, M., Vichko, O., Kravets, O., Karpyk (2018). Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. ALAN, 68, 4.
2. Shabboo, A., Salihin, A. (2011). Changes in yogurt fermentation characteristics, and antioxidant potential and in vitro inhibition of angiotensin-1 converting enzyme upon the inclusion of peppermint, dill and basil. LWT - Food Science and Technology, 44, 1458–1464.
Content type: Conference Abstract
È visualizzato nelle collezioni:ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.