Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34646

Заглавие: Ферментовані продукти – основа для виробництва продуктів функціонального призначення
Други Заглавия: Fermented products - basis for production functional products
Автори: Середницький, О. М.
Грицаюк, В. І.
Serednytsky, O. M.
Hrytsayuk, V. I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Середницький О. М. Ферментовані продукти – основа для виробництва продуктів функціонального призначення / О. М. Середницький, В. І. Грицаюк // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 159. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Serednytsky O. M., Hrytsayuk V. I. (2020) Fermentovani produkty – osnova dlia vyrobnytstva produktiv funktsionalnoho pryznachennia [Fermented products - basis for production functional products]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 159 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020
Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020
Conference/Event: ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 2
Дата на Публикуване: 25-Ное-2020
Date of entry: 24-Мар-2021
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 листопада 2020 року
25-26 November 2020
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 159
Start page: 159
End page: 159
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34646
ISBN: 978-966-305-112-3
References (Ukraine): 1. Kukhtyn, M., Vichko, О., Kravets, О., Karpyk (2018). Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. ALAN, 68, 4.
2. Shabboo, A., Salihin, A. (2011). Changes in yogurt fermentation characteristics, and antioxidant potential and in vitro inhibition of angiotensin-1 converting enzyme upon the inclusion of peppermint, dill and basil. LWT - Food Science and Technology, 44, 1458–1464.
References (International): 1. Kukhtyn, M., Vichko, O., Kravets, O., Karpyk (2018). Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. ALAN, 68, 4.
2. Shabboo, A., Salihin, A. (2011). Changes in yogurt fermentation characteristics, and antioxidant potential and in vitro inhibition of angiotensin-1 converting enzyme upon the inclusion of peppermint, dill and basil. LWT - Food Science and Technology, 44, 1458–1464.
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.