Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34646
Title: | Ферментовані продукти – основа для виробництва продуктів функціонального призначення |
Other Titles: | Fermented products - basis for production functional products |
Authors: | Середницький, О. М. Грицаюк, В. І. Serednytsky, O. M. Hrytsayuk, V. I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Середницький О. М. Ферментовані продукти – основа для виробництва продуктів функціонального призначення / О. М. Середницький, В. І. Грицаюк // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 159. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Serednytsky O. M., Hrytsayuk V. I. (2020) Fermentovani produkty – osnova dlia vyrobnytstva produktiv funktsionalnoho pryznachennia [Fermented products - basis for production functional products]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 159 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020 Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020 |
Conference/Event: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 2 |
Issue Date: | 25-Νοε-2020 |
Date of entry: | 24-Μαρ-2021 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 листопада 2020 року 25-26 November 2020 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 159 |
Start page: | 159 |
End page: | 159 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34646 |
ISBN: | 978-966-305-112-3 |
References (Ukraine): | 1. Kukhtyn, M., Vichko, О., Kravets, О., Karpyk (2018). Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. ALAN, 68, 4. 2. Shabboo, A., Salihin, A. (2011). Changes in yogurt fermentation characteristics, and antioxidant potential and in vitro inhibition of angiotensin-1 converting enzyme upon the inclusion of peppermint, dill and basil. LWT - Food Science and Technology, 44, 1458–1464. |
References (International): | 1. Kukhtyn, M., Vichko, O., Kravets, O., Karpyk (2018). Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. ALAN, 68, 4. 2. Shabboo, A., Salihin, A. (2011). Changes in yogurt fermentation characteristics, and antioxidant potential and in vitro inhibition of angiotensin-1 converting enzyme upon the inclusion of peppermint, dill and basil. LWT - Food Science and Technology, 44, 1458–1464. |
Content type: | Conference Abstract |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020) |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
AZST_2020v2_Serednytsky_O_M-Fermented_products_basis_159.pdf | 154,91 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
AZST_2020v2_Serednytsky_O_M-Fermented_products_basis_159.djvu | 19,15 kB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
AZST_2020v2_Serednytsky_O_M-Fermented_products_basis_159__COVER.png | 1,31 MB | image/png | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα