Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34646
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Середницький, О. М. | |
dc.contributor.author | Грицаюк, В. І. | |
dc.contributor.author | Serednytsky, O. M. | |
dc.contributor.author | Hrytsayuk, V. I. | |
dc.coverage.temporal | 25-26 листопада 2020 року | |
dc.coverage.temporal | 25-26 November 2020 | |
dc.date.accessioned | 2021-03-24T15:58:52Z | - |
dc.date.available | 2021-03-24T15:58:52Z | - |
dc.date.created | 2020-11-25 | |
dc.date.issued | 2020-11-25 | |
dc.identifier.citation | Середницький О. М. Ферментовані продукти – основа для виробництва продуктів функціонального призначення / О. М. Середницький, В. І. Грицаюк // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 159. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-112-3 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34646 | - |
dc.format.extent | 159 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020 | |
dc.relation.ispartof | Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020 | |
dc.title | Ферментовані продукти – основа для виробництва продуктів функціонального призначення | |
dc.title.alternative | Fermented products - basis for production functional products | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.relation.references | 1. Kukhtyn, M., Vichko, О., Kravets, О., Karpyk (2018). Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. ALAN, 68, 4. | |
dc.relation.references | 2. Shabboo, A., Salihin, A. (2011). Changes in yogurt fermentation characteristics, and antioxidant potential and in vitro inhibition of angiotensin-1 converting enzyme upon the inclusion of peppermint, dill and basil. LWT - Food Science and Technology, 44, 1458–1464. | |
dc.relation.referencesen | 1. Kukhtyn, M., Vichko, O., Kravets, O., Karpyk (2018). Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. ALAN, 68, 4. | |
dc.relation.referencesen | 2. Shabboo, A., Salihin, A. (2011). Changes in yogurt fermentation characteristics, and antioxidant potential and in vitro inhibition of angiotensin-1 converting enzyme upon the inclusion of peppermint, dill and basil. LWT - Food Science and Technology, 44, 1458–1464. | |
dc.identifier.citationen | Serednytsky O. M., Hrytsayuk V. I. (2020) Fermentovani produkty – osnova dlia vyrobnytstva produktiv funktsionalnoho pryznachennia [Fermented products - basis for production functional products]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 159 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 2 | |
dc.citation.spage | 159 | |
dc.citation.epage | 159 | |
dc.citation.conference | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AZST_2020v2_Serednytsky_O_M-Fermented_products_basis_159.pdf | 154,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
AZST_2020v2_Serednytsky_O_M-Fermented_products_basis_159.djvu | 19,15 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
AZST_2020v2_Serednytsky_O_M-Fermented_products_basis_159__COVER.png | 1,31 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.