Hledat


Aktuální filtry:


Začít nové hledání
Přidat filtry:

Filtry použijte k upřesnění výsledků hledání.


Výsledky 1-12 z 12.
  • předchozí
  • 1
  • další
Odpovídající záznamy:
TypDatum vydáníDate of entryNázevAutor
Bachelor Thesisčer-202216-zář-2022“Формування системи управління якістю обслуговування підприємства сфери гостинності, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Джентльмен”Кіпибіда, Людмила Олегівна
Bachelor Thesisčer-202223-srp-2022Удосконалення системи менеджменту підприємства ресторанного типу (на прикладі кафе-бару «Росинка»)Яремко, Діана Богданівна
Bachelor Thesisčer-202223-srp-2022Трансформації в організації праці на підприємствах ресторанного господарства, спричинені умовами пандемії (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)Капаць, Катерина Михайлівна
Bachelor Thesisčer-202212-zář-2022“Формування стратегії сталого розвитку ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Едем”)”Ліска, Тетяна Олегівна
Bachelor Thesisčer-202223-srp-2022Підвищення конкурентоспроможності й якості продукції та надання послуг підприємства готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі ГРК «Гетьман»)Буняк, Марія Романівна
Bachelor Thesisčer-202223-srp-2022Упровадження інновацій на підприємстві ресторанного типу (на прикладі ресторану «Оскар»)Бучко, Володимир Володимирович
Bachelor Thesisčer-20226-zář-2022Інноваційна активність як конкурентна перевага готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)Онисько, Тетяна Олександрівна
Bachelor Thesis21-čer-202226-čer-2022Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства, на прикладі ПрАТ «Тернопільський молокозавод»Гадух, Олександр Андрійович; Hadukh, Oleksandr
Bachelor Thesisčer-202223-srp-2022Підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності в умовах нестабільності (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)Гринюк, Іван Васильович
Bachelor Thesisčer-202223-srp-2022Конкурентоспроможність підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах (на прикладі піцерії «Пpoнто Пiца і Суші Про»)Савків, Марія В’ячеславівна
Bachelor Thesisčer-202226-led-2024Управління малим готелем (рестораном) та шляхи його удосконалення (на прикладі ресторану «Kilinski»)Гурчак, Юлія Олегівна; Gurchak, Yuliia
Bachelor Thesisčer-202227-led-2024Формування та застосування концепцій антикризового менеджменту у закладах готельно-ресторанної сфери, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”Гринчук, Оксана Романівна; Hrynchuk, Oksana
Výsledky 1-12 z 12.
  • předchozí
  • 1
  • další