กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735| ชื่อเรื่อง: | Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів |
| ผู้แต่ง: | Карпик, Галина Вікторівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102 |
| วันที่เผยแพร่: | กัน-2019 |
| Date of entry: | 28-พฤษ-2020 |
| Country (code): | PL |
| Place of the edition/event: | Влоцлавек |
| คำสำคัญ: | клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність |
| Page range: | 99-102 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735 |
| Content type: | Conference Abstract |
| ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
| แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
|---|---|---|---|---|
| Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів.pdf | 975,86 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น
เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ