Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735| Pealkiri: | Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів |
| Autor: | Карпик, Галина Вікторівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102 |
| Ilmumisaasta: | sep-2019 |
| Date of entry: | 28-mai-2020 |
| Country (code): | PL |
| Place of the edition/event: | Влоцлавек |
| Märksõnad: | клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність |
| Page range: | 99-102 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Asub kollektsiooni(de)s: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Failid selles objektis:
| Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
|---|---|---|---|---|
| Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів.pdf | 975,86 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
Admin vahendid