Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпик, Галина Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-28T08:25:41Z | - |
dc.date.available | 2020-05-28T08:25:41Z | - |
dc.date.issued | 2019-09 | - |
dc.identifier.citation | Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735 | - |
dc.format.extent | 99-102 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність | uk_UA |
dc.title | Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів | uk_UA |
dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
dc.coverage.placename | Влоцлавек | uk_UA |
dc.coverage.country | PL | uk_UA |
Ebben a gyűjteményben: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів.pdf | 975,86 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools