Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпик, Галина Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-28T08:25:41Z | - |
dc.date.available | 2020-05-28T08:25:41Z | - |
dc.date.issued | 2019-09 | - |
dc.identifier.citation | Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735 | - |
dc.format.extent | 99-102 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність | uk_UA |
dc.title | Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів | uk_UA |
dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
dc.coverage.placename | Влоцлавек | uk_UA |
dc.coverage.country | PL | uk_UA |
Koleksiyonlarda Görünür: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів.pdf | 975,86 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları