Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735| Titre: | Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів |
| Auteur(s): | Карпик, Галина Вікторівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102 |
| Date de publication: | sep-2019 |
| Date of entry: | 28-mai-2020 |
| Country (code): | PL |
| Place of the edition/event: | Влоцлавек |
| Mots-clés: | клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність |
| Page range: | 99-102 |
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Collection(s) : | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів.pdf | 975,86 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration