Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Tytuł: Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів
Authors: Карпик, Галина Вікторівна
Bibliographic description (Ukraine): Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102
Data wydania: wrz-2019
Date of entry: 28-maj-2020
Kraj (kod): PL
Place edycja: Влоцлавек
Słowa kluczowe: клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність
Zakres stron: 99-102
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Outils d'administration