Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Tytuł: | Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів |
Authors: | Карпик, Галина Вікторівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102 |
Data wydania: | wrz-2019 |
Date of entry: | 28-maj-2020 |
Kraj (kod): | PL |
Place edycja: | Влоцлавек |
Słowa kluczowe: | клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність |
Zakres stron: | 99-102 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів.pdf | 975,86 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Outils d'administration