Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735| Заглавие: | Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів |
| Автори: | Карпик, Галина Вікторівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102 |
| Дата на Публикуване: | Сеп-2019 |
| Date of entry: | 28-Май-2020 |
| Country (code): | PL |
| Place of the edition/event: | Влоцлавек |
| Ключови Думи: | клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність |
| Page range: | 99-102 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Показва се в Колекции: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів.pdf | 975,86 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти