Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Título: | Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів |
Autor: | Карпик, Галина Вікторівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102 |
Data: | Set-2019 |
Date of entry: | 28-Mai-2020 |
Country (code): | PL |
Place of the edition/event: | Влоцлавек |
Palavras-chave: | клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність |
Page range: | 99-102 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735 |
Content type: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів.pdf | 975,86 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора