Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28622
Titre: Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні
Auteur(s): Островська, Галина
Боднар, Надія
Стечишин, Володимир
Bibliographic description (Ukraine): Островська Г.Й. Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні / Г.Й. Островська, Н.Г. Боднар, В.О. Стечишин. // Матеріали VIII-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г. Чумаченка «Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування». Збірник тез доповідей: (Тернопіль, 28 березня 2019 року). Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя [та ін.]. – Тернопіль: 2019. – 93 с. С. 13–14.
Conference/Event: Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г. Чумаченка «Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування».
Date de publication: mar-2019
Submitted date: mar-2019
Date of entry: 20-jui-2019
Editeur: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
UDC: УДК 658.8:608.5
Page range: С. 13–14.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28622
References (Ukraine): 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
ЗБІРНИК ТЕЗ VIII Всеукраїнської конференції 28.03.2019.pdf2,32 MBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration