กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28622
ระเบียนเมทาดาทาแบบเต็ม
ฟิลด์ DC ค่าภาษา
dc.contributor.authorОстровська, Галина-
dc.contributor.authorБоднар, Надія-
dc.contributor.authorСтечишин, Володимир-
dc.date.accessioned2019-06-20T11:08:35Z-
dc.date.available2019-06-20T11:08:35Z-
dc.date.issued2019-03-
dc.date.submitted2019-03-
dc.identifier.citationОстровська Г.Й. Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні / Г.Й. Островська, Н.Г. Боднар, В.О. Стечишин. // Матеріали VIII-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г. Чумаченка «Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування». Збірник тез доповідей: (Тернопіль, 28 березня 2019 року). Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя [та ін.]. – Тернопіль: 2019. – 93 с. С. 13–14.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28622-
dc.format.extentС. 13–14.-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.titleМолекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухніuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
dc.subject.udcУДК 658.8:608.5uk_UA
dc.relation.references1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.uk_UA
dc.citation.conferenceВсеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г. Чумаченка «Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування».-
dc.coverage.countryUAuk_UA
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ЗБІРНИК ТЕЗ VIII Всеукраїнської конференції 28.03.2019.pdf2,32 MBAdobe PDFดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น

เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ