Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28622Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Островська, Галина | - |
| dc.contributor.author | Боднар, Надія | - |
| dc.contributor.author | Стечишин, Володимир | - |
| dc.date.accessioned | 2019-06-20T11:08:35Z | - |
| dc.date.available | 2019-06-20T11:08:35Z | - |
| dc.date.issued | 2019-03 | - |
| dc.date.submitted | 2019-03 | - |
| dc.identifier.citation | Островська Г.Й. Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні / Г.Й. Островська, Н.Г. Боднар, В.О. Стечишин. // Матеріали VIII-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г. Чумаченка «Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування». Збірник тез доповідей: (Тернопіль, 28 березня 2019 року). Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя [та ін.]. – Тернопіль: 2019. – 93 с. С. 13–14. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28622 | - |
| dc.format.extent | С. 13–14. | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
| dc.title | Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні | uk_UA |
| dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
| dc.subject.udc | УДК 658.8:608.5 | uk_UA |
| dc.relation.references | 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с. | uk_UA |
| dc.citation.conference | Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г. Чумаченка «Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування». | - |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| ЗБІРНИК ТЕЗ VIII Всеукраїнської конференції 28.03.2019.pdf | 2,32 MB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları