Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28622
Titulua: | Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні |
Egilea: | Островська, Галина Боднар, Надія Стечишин, Володимир |
Bibliographic description (Ukraine): | Островська Г.Й. Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні / Г.Й. Островська, Н.Г. Боднар, В.О. Стечишин. // Матеріали VIII-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г. Чумаченка «Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування». Збірник тез доповідей: (Тернопіль, 28 березня 2019 року). Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя [та ін.]. – Тернопіль: 2019. – 93 с. С. 13–14. |
Conference/Event: | Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г. Чумаченка «Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування». |
Gordailuaren-data: | Mar-2019 |
Submitted date: | Mar-2019 |
Date of entry: | 20-Jun-2019 |
Argitalpen: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
UDC: | УДК 658.8:608.5 |
Page range: | С. 13–14. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28622 |
References (Ukraine): | 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с. |
Content type: | Conference Abstract |
Bildumetan azaltzen da: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
ЗБІРНИК ТЕЗ VIII Всеукраїнської конференції 28.03.2019.pdf | 2,32 MB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.
Strumenti di amministrazione