Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28622
Pealkiri: Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні
Autor: Островська, Галина
Боднар, Надія
Стечишин, Володимир
Bibliographic description (Ukraine): Островська Г.Й. Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні / Г.Й. Островська, Н.Г. Боднар, В.О. Стечишин. // Матеріали VIII-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г. Чумаченка «Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування». Збірник тез доповідей: (Тернопіль, 28 березня 2019 року). Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя [та ін.]. – Тернопіль: 2019. – 93 с. С. 13–14.
Conference/Event: Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г. Чумаченка «Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування».
Ilmumisaasta: mär-2019
Submitted date: mär-2019
Date of entry: 20-juu-2019
Kirjastaja: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
UDC: УДК 658.8:608.5
Page range: С. 13–14.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28622
References (Ukraine): 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.
Content type: Conference Abstract
Asub kollektsiooni(de)s:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
ЗБІРНИК ТЕЗ VIII Всеукраїнської конференції 28.03.2019.pdf2,32 MBAdobe PDFVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Narzędzia administratora