Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28622| Teitl: | Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні |
| Awduron: | Островська, Галина Боднар, Надія Стечишин, Володимир |
| Bibliographic description (Ukraine): | Островська Г.Й. Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні / Г.Й. Островська, Н.Г. Боднар, В.О. Стечишин. // Матеріали VIII-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г. Чумаченка «Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування». Збірник тез доповідей: (Тернопіль, 28 березня 2019 року). Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя [та ін.]. – Тернопіль: 2019. – 93 с. С. 13–14. |
| Conference/Event: | Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г. Чумаченка «Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування». |
| Dyddiad Cyhoeddi: | Mar-2019 |
| Submitted date: | Mar-2019 |
| Date of entry: | 20-Jun-2019 |
| Cyhoeddwr: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Country (code): | UA |
| UDC: | УДК 658.8:608.5 |
| Page range: | С. 13–14. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28622 |
| References (Ukraine): | 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Ymddengys yng Nghasgliadau: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
| Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
|---|---|---|---|---|
| ЗБІРНИК ТЕЗ VIII Всеукраїнської конференції 28.03.2019.pdf | 2,32 MB | Adobe PDF | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.
Offer Gweinyddol