Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26766
Titolo: | Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці |
Titoli alternativi: | Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment. - Manuscript |
Autori: | Кафтан, Анатолій Іванович |
Affiliation: | Kaftan Anatolii |
Bibliographic description (Ukraine): | Кафтан А.І. Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ А.І. Кафтан . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Kaftan A.I. Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / A.I. Kaftan . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. |
Data: | dic-2018 |
Date of entry: | 26-dic-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Покотило, Олег Степанович |
UDC: | 665.3 |
Parole chiave: | 181 харчові технології аскорбінова кислота яблука груші виноград рН термічна обробка ascorbic acid apples pears grapes pH |
Abstract: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню вмісту аскорбінової кислоти у різних сортах яблук, груш та винограду, вирощених у 2017 та 2018 роках.
Метою роботи є дослідження впливу термічної обробки яблук, груш та ягід винограду на вміст у них аскорбінової кислоти при варінні у воді з різним значенням рН. The master's qualification work is devoted to the study of the content of ascorbic acid in various varieties of apples, pears and grapes grown in 2017 and 2018. The purpose of this work is to study the influence of heat treatment of apples, pears and grape berries on the content of ascorbic acid in them when cooking in water with different pH values. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26766 |
Content type: | Thesis Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | 181 — харчові технології |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
Kaftan A.I. Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment.pdf | 340,73 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione