Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26766
Títol: | Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці |
Altres títols: | Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment. - Manuscript |
Autor: | Кафтан, Анатолій Іванович |
Affiliation: | Kaftan Anatolii |
Bibliographic description (Ukraine): | Кафтан А.І. Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ А.І. Кафтан . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Kaftan A.I. Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / A.I. Kaftan . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. |
Data de publicació: | de -2018 |
Date of entry: | 26-de -2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Покотило, Олег Степанович |
UDC: | 665.3 |
Paraules clau: | 181 харчові технології аскорбінова кислота яблука груші виноград рН термічна обробка ascorbic acid apples pears grapes pH |
Resum: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню вмісту аскорбінової кислоти у різних сортах яблук, груш та винограду, вирощених у 2017 та 2018 роках.
Метою роботи є дослідження впливу термічної обробки яблук, груш та ягід винограду на вміст у них аскорбінової кислоти при варінні у воді з різним значенням рН. The master's qualification work is devoted to the study of the content of ascorbic acid in various varieties of apples, pears and grapes grown in 2017 and 2018. The purpose of this work is to study the influence of heat treatment of apples, pears and grape berries on the content of ascorbic acid in them when cooking in water with different pH values. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26766 |
Content type: | Thesis Abstract |
Apareix a les col·leccions: | 181 — харчові технології |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
Kaftan A.I. Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment.pdf | 340,73 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.
Eines d'Administrador