Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26766
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Покотило, Олег Степанович | - |
dc.contributor.author | Кафтан, Анатолій Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-26T11:17:59Z | - |
dc.date.available | 2018-12-26T11:17:59Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier.citation | Кафтан А.І. Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ А.І. Кафтан . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26766 | - |
dc.description.abstract | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню вмісту аскорбінової кислоти у різних сортах яблук, груш та винограду, вирощених у 2017 та 2018 роках. Метою роботи є дослідження впливу термічної обробки яблук, груш та ягід винограду на вміст у них аскорбінової кислоти при варінні у воді з різним значенням рН. | uk_UA |
dc.description.abstract | The master's qualification work is devoted to the study of the content of ascorbic acid in various varieties of apples, pears and grapes grown in 2017 and 2018. The purpose of this work is to study the influence of heat treatment of apples, pears and grape berries on the content of ascorbic acid in them when cooking in water with different pH values. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | 181 | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk_UA |
dc.subject | яблука | uk_UA |
dc.subject | груші | uk_UA |
dc.subject | виноград | uk_UA |
dc.subject | рН | uk_UA |
dc.subject | термічна обробка | uk_UA |
dc.subject | ascorbic acid | uk_UA |
dc.subject | apples | uk_UA |
dc.subject | pears | uk_UA |
dc.subject | grapes | uk_UA |
dc.subject | pH | uk_UA |
dc.title | Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці | uk_UA |
dc.title.alternative | Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment. - Manuscript | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії | uk_UA |
dc.subject.udc | 665.3 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Kaftan A.I. Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / A.I. Kaftan . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Kaftan Anatolii | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kaftan A.I. Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment.pdf | 340,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора