Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26766
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПокотило, Олег Степанович-
dc.contributor.authorКафтан, Анатолій Іванович-
dc.date.accessioned2018-12-26T11:17:59Z-
dc.date.available2018-12-26T11:17:59Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.citationКафтан А.І. Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ А.І. Кафтан . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26766-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню вмісту аскорбінової кислоти у різних сортах яблук, груш та винограду, вирощених у 2017 та 2018 роках. Метою роботи є дослідження впливу термічної обробки яблук, груш та ягід винограду на вміст у них аскорбінової кислоти при варінні у воді з різним значенням рН.uk_UA
dc.description.abstractThe master's qualification work is devoted to the study of the content of ascorbic acid in various varieties of apples, pears and grapes grown in 2017 and 2018. The purpose of this work is to study the influence of heat treatment of apples, pears and grape berries on the content of ascorbic acid in them when cooking in water with different pH values.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject181uk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectаскорбінова кислотаuk_UA
dc.subjectяблукаuk_UA
dc.subjectгрушіuk_UA
dc.subjectвиноградuk_UA
dc.subjectрНuk_UA
dc.subjectтермічна обробкаuk_UA
dc.subjectascorbic aciduk_UA
dc.subjectapplesuk_UA
dc.subjectpearsuk_UA
dc.subjectgrapesuk_UA
dc.subjectpHuk_UA
dc.titleЗміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробціuk_UA
dc.title.alternativeChanges in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment. - Manuscriptuk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хіміїuk_UA
dc.subject.udc665.3uk_UA
dc.identifier.citationenKaftan A.I. Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / A.I. Kaftan . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationKaftan Anatoliiuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kaftan A.I. Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment.pdf340,73 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора