Zugriffsstatistik
Gesamtzugriffe
| Zugriffe | |
|---|---|
| Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці | 351 |
Gesamtzugriffe pro Monat
| лютого 2025 | березня 2025 | квітня 2025 | травня 2025 | червня 2025 | липня 2025 | серпня 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці | 0 | 4 | 0 | 2 | 11 | 2 | 28 |
Dateidownload
| Zugriffe | |
|---|---|
| Kaftan A.I. Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment.pdf | 75 |
Häufigste Länder
| Zugriffe | |
|---|---|
| United States | 210 |
| China | 39 |
| Netherlands | 35 |
| Україна | 23 |
| Germany | 19 |
| Ireland | 5 |
| Vietnam | 4 |
| Brazil | 2 |
| United Kingdom | 2 |
| Russia | 2 |
Häufigste Städte
| Zugriffe | |
|---|---|
| San Ramon | 55 |
| San Diego | 30 |
| San Mateo | 29 |
| Mountain View | 20 |
| Louisville | 12 |
| Kiev | 8 |
| Dnipropetrovsk | 5 |
| Dublin | 5 |
| Hefei | 5 |
| Dearborn | 4 |