Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці 296

Всього відвідувань на місяць

квітня 2024 травня 2024 червня 2024 липня 2024 серпня 2024 вересня 2024 жовтня 2024
Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці 3 1 3 33 1 2 0

Звантажень файлу

Переглядів
Kaftan A.I. Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment.pdf 68

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 165
China 39
Netherlands 35
Україна 23
Germany 19
Ireland 5
Vietnam 3
United Kingdom 2
Russia 2
Canada 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
San Diego 29
Louisville 12
Mountain View 10
Kiev 8
Dnipropetrovsk 5
Dublin 5
Hefei 5
Dearborn 4
Fairfield 4