Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці 351

Всього відвідувань на місяць

лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025
Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці 0 4 0 2 11 2 28

Звантажень файлу

Переглядів
Kaftan A.I. Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment.pdf 75

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 210
China 39
Netherlands 35
Україна 23
Germany 19
Ireland 5
Vietnam 4
Brazil 2
United Kingdom 2
Russia 2

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
San Diego 30
San Mateo 29
Mountain View 20
Louisville 12
Kiev 8
Dnipropetrovsk 5
Dublin 5
Hefei 5
Dearborn 4