Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці 368

Всього відвідувань на місяць

червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025 листопада 2025 грудня 2025
Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці 11 2 28 7 7 3 0

Звантажень файлу

Переглядів
Kaftan A.I. Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment.pdf 77

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 221
China 39
Netherlands 35
Україна 23
Germany 19
Brazil 6
Ireland 5
Vietnam 4
United Kingdom 2
Russia 2

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
San Diego 30
San Mateo 29
Mountain View 26
Louisville 12
Kiev 8
Dnipropetrovsk 5
Dublin 5
Hefei 5
Dearborn 4