Zugriffsstatistik

Gesamtzugriffe

Zugriffe
Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці 351

Gesamtzugriffe pro Monat

Februar 2025 März 2025 April 2025 Mai 2025 Juni 2025 Juli 2025 August 2025
Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці 0 4 0 2 11 2 28

Dateidownload

Zugriffe
Kaftan A.I. Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment.pdf 75

Häufigste Länder

Zugriffe
Vereinigte Staaten von Amerika 210
China 39
Niederlande 35
Ukraine 23
Deutschland 19
Irland 5
Vietnam 4
Brasilien 2
Vereinigtes Königreich 2
Russland 2

Häufigste Städte

Zugriffe
San Ramon 55
San Diego 30
San Mateo 29
Mountain View 20
Louisville 12
Kiev 8
Dnipropetrovsk 5
Dublin 5
Hefei 5
Dearborn 4