Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26766
Titre: Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці
Autre(s) titre(s): Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment. - Manuscript
Auteur(s): Кафтан, Анатолій Іванович
Affiliation: Kaftan Anatolii
Bibliographic description (Ukraine): Кафтан А.І. Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ А.І. Кафтан . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description (International): Kaftan A.I. Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / A.I. Kaftan . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
Date de publication: déc-2018
Date of entry: 26-déc-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Покотило, Олег Степанович
UDC: 665.3
Mots-clés: 181
харчові технології
аскорбінова кислота
яблука
груші
виноград
рН
термічна обробка
ascorbic acid
apples
pears
grapes
pH
Résumé: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню вмісту аскорбінової кислоти у різних сортах яблук, груш та винограду, вирощених у 2017 та 2018 роках. Метою роботи є дослідження впливу термічної обробки яблук, груш та ягід винограду на вміст у них аскорбінової кислоти при варінні у воді з різним значенням рН.
The master's qualification work is devoted to the study of the content of ascorbic acid in various varieties of apples, pears and grapes grown in 2017 and 2018. The purpose of this work is to study the influence of heat treatment of apples, pears and grape berries on the content of ascorbic acid in them when cooking in water with different pH values.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26766
Content type: Thesis Abstract
Collection(s) :181 — харчові технології

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Kaftan A.I. Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment.pdf340,73 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration