Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26766
Título: Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці
Outros títulos: Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment. - Manuscript
Authors: Кафтан, Анатолій Іванович
Affiliation: Kaftan Anatolii
Bibliographic description (Ukraine): Кафтан А.І. Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ А.І. Кафтан . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description (International): Kaftan A.I. Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / A.I. Kaftan . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
Data de edición: Dec-2018
Date of entry: 26-Dec-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Покотило, Олег Степанович
UDC: 665.3
Palabras chave: 181
харчові технології
аскорбінова кислота
яблука
груші
виноград
рН
термічна обробка
ascorbic acid
apples
pears
grapes
pH
Resumo: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню вмісту аскорбінової кислоти у різних сортах яблук, груш та винограду, вирощених у 2017 та 2018 роках. Метою роботи є дослідження впливу термічної обробки яблук, груш та ягід винограду на вміст у них аскорбінової кислоти при варінні у воді з різним значенням рН.
The master's qualification work is devoted to the study of the content of ascorbic acid in various varieties of apples, pears and grapes grown in 2017 and 2018. The purpose of this work is to study the influence of heat treatment of apples, pears and grape berries on the content of ascorbic acid in them when cooking in water with different pH values.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26766
Content type: Thesis Abstract
Aparece nas Coleccións181 — харчові технології

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
Kaftan A.I. Changes in the content of ascorbic acid in fruits during heat treatment.pdf340,73 kBAdobe PDFVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Ferramentas administrativas