Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26754
Título: Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій
Outros títulos: Influence of long frying on fatty acid composition of traditional oils
Autor: Баюк, Степан Ярославович
Affiliation: Bajuk Stepan
Bibliographic description (Ukraine): Баюк С.Я. Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ С.Я. Баюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Bibliographic description (International): Bajuk S.Ya. Influence of long frying on fatty acid composition of traditional oils : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / S.Ya. Bajuk . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p.
Data: Dez-2018
Date of entry: 26-Dez-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Покотило, Олег Степанович
UDC: 665.3
Palavras-chave: 181
харчові технології
жирнокислотний склад
смаження
соняшникова олія
оливкова олія
кукурудзяна олія
кислотне число
йодне число
fatty acid composition
frying
sunflower oil
olive oil
corn oil
acid number
iodine number
Resumo: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню фізико-хімічних показників, жирнокислотного складу фритюрних олій, які використовуються для смаження тривалий час. Метою роботи є встановлення якості соняшникової, оливкової, кукурудзяної олій в процесі їх використання з позицій оцінки фізико-хімічних показників і жирнокислотного складу.
Master's qualification work is devoted to the study of physico-chemical parameters, fatty acid composition of frying oils, which are used for frying for a long time. The aim of the work is to establish the quality of sunflower, olive, and corn oil in the process of their use from the standpoint of assessment of physical and chemical parameters and fatty acid composition.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26754
Content type: Thesis Abstract
Aparece nas colecções:181 — харчові технології

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
Bajuk S.Ya. Influence of long frying on fatty acid composition of traditional oils.pdf490,16 kBAdobe PDFVer/Abrir


Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.

Admin Tools