Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26754
Titre: Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій
Autre(s) titre(s): Influence of long frying on fatty acid composition of traditional oils
Auteur(s): Баюк, Степан Ярославович
Affiliation: Bajuk Stepan
Bibliographic description (Ukraine): Баюк С.Я. Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ С.Я. Баюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Bibliographic description (International): Bajuk S.Ya. Influence of long frying on fatty acid composition of traditional oils : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / S.Ya. Bajuk . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p.
Date de publication: déc-2018
Date of entry: 26-déc-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Покотило, Олег Степанович
UDC: 665.3
Mots-clés: 181
харчові технології
жирнокислотний склад
смаження
соняшникова олія
оливкова олія
кукурудзяна олія
кислотне число
йодне число
fatty acid composition
frying
sunflower oil
olive oil
corn oil
acid number
iodine number
Résumé: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню фізико-хімічних показників, жирнокислотного складу фритюрних олій, які використовуються для смаження тривалий час. Метою роботи є встановлення якості соняшникової, оливкової, кукурудзяної олій в процесі їх використання з позицій оцінки фізико-хімічних показників і жирнокислотного складу.
Master's qualification work is devoted to the study of physico-chemical parameters, fatty acid composition of frying oils, which are used for frying for a long time. The aim of the work is to establish the quality of sunflower, olive, and corn oil in the process of their use from the standpoint of assessment of physical and chemical parameters and fatty acid composition.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26754
Content type: Thesis Abstract
Collection(s) :181 — харчові технології

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Bajuk S.Ya. Influence of long frying on fatty acid composition of traditional oils.pdf490,16 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Strumenti di amministrazione