Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26754
Title: | Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій |
Other Titles: | Influence of long frying on fatty acid composition of traditional oils |
Authors: | Баюк, Степан Ярославович |
Affiliation: | Bajuk Stepan |
Bibliographic description (Ukraine): | Баюк С.Я. Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ С.Я. Баюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. |
Bibliographic description (International): | Bajuk S.Ya. Influence of long frying on fatty acid composition of traditional oils : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / S.Ya. Bajuk . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. |
Issue Date: | Δεκ-2018 |
Date of entry: | 26-Δεκ-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Покотило, Олег Степанович |
UDC: | 665.3 |
Keywords: | 181 харчові технології жирнокислотний склад смаження соняшникова олія оливкова олія кукурудзяна олія кислотне число йодне число fatty acid composition frying sunflower oil olive oil corn oil acid number iodine number |
Abstract: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню фізико-хімічних показників, жирнокислотного складу фритюрних олій, які використовуються для смаження тривалий час.
Метою роботи є встановлення якості соняшникової, оливкової, кукурудзяної олій в процесі їх використання з позицій оцінки фізико-хімічних показників і жирнокислотного складу. Master's qualification work is devoted to the study of physico-chemical parameters, fatty acid composition of frying oils, which are used for frying for a long time. The aim of the work is to establish the quality of sunflower, olive, and corn oil in the process of their use from the standpoint of assessment of physical and chemical parameters and fatty acid composition. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26754 |
Content type: | Thesis Abstract |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | 181 — харчові технології |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
Bajuk S.Ya. Influence of long frying on fatty acid composition of traditional oils.pdf | 490,16 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα
Admin vahendid