このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26754
完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.contributor.advisorПокотило, Олег Степанович-
dc.contributor.authorБаюк, Степан Ярославович-
dc.date.accessioned2018-12-26T09:47:38Z-
dc.date.available2018-12-26T09:47:38Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.citationБаюк С.Я. Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ С.Я. Баюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26754-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню фізико-хімічних показників, жирнокислотного складу фритюрних олій, які використовуються для смаження тривалий час. Метою роботи є встановлення якості соняшникової, оливкової, кукурудзяної олій в процесі їх використання з позицій оцінки фізико-хімічних показників і жирнокислотного складу.uk_UA
dc.description.abstractMaster's qualification work is devoted to the study of physico-chemical parameters, fatty acid composition of frying oils, which are used for frying for a long time. The aim of the work is to establish the quality of sunflower, olive, and corn oil in the process of their use from the standpoint of assessment of physical and chemical parameters and fatty acid composition.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject181uk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectжирнокислотний складuk_UA
dc.subjectсмаженняuk_UA
dc.subjectсоняшникова оліяuk_UA
dc.subjectоливкова оліяuk_UA
dc.subjectкукурудзяна оліяuk_UA
dc.subjectкислотне числоuk_UA
dc.subjectйодне числоuk_UA
dc.subjectfatty acid compositionuk_UA
dc.subjectfryinguk_UA
dc.subjectsunflower oiluk_UA
dc.subjectolive oiluk_UA
dc.subjectcorn oiluk_UA
dc.subjectacid numberuk_UA
dc.subjectiodine numberuk_UA
dc.titleВплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олійuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of long frying on fatty acid composition of traditional oilsuk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хіміїuk_UA
dc.subject.udc665.3uk_UA
dc.identifier.citationenBajuk S.Ya. Influence of long frying on fatty acid composition of traditional oils : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / S.Ya. Bajuk . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationBajuk Stepanuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
出現コレクション:181 — харчові технології

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Bajuk S.Ya. Influence of long frying on fatty acid composition of traditional oils.pdf490,16 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール