このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26475
タイトル: | Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці |
その他のタイトル: | Study of probiotic properties of dairy products made on kefir fungi |
著者: | Копійчук, Віктор Леонідович |
Affiliation: | Kopiychuk Victor |
Bibliographic description (Ukraine): | Копійчук В.Л. Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ В.Л. Копійчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. |
Bibliographic description (International): | Kopiychuk V.L. Study of probiotic properties of dairy products made on kefir fungi : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / V.L. Kopiychuk — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. |
発行日: | 12月-2018 |
Date of entry: | 21-12月-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
キーワード: | 181 харчові технології кефір молочнокислі мікроорганізми пробіотичні властивості kefir lactic acid microorganisms probiotic properties |
抄録: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню кількісного і якісного складу молочнокислої мікрофлори кефіру, дослідженню антагоністичних властивостей у лактоюактерій до умовно-патогенних і патогенних мікроорганізмів, стійкість їх до антибіотиків і несприятливих чинників. Master's work is devoted to the determination of the quantitative and qualitative composition of lactic acidity of kefir microflora, the study of antagonistic properties of lactobacilli to conditionally pathogenic and pathogenic microorganisms, their resistance to antibiotics and adverse factors |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26475 |
Content type: | Thesis Abstract |
出現コレクション: | 181 — харчові технології |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Kopiychuk V.L. Study of probiotic properties of dairy products made on kefir fungi.pdf | 436,33 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール