Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26475
Titulua: Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці
Beste titulu batzuk: Study of probiotic properties of dairy products made on kefir fungi
Egilea: Копійчук, Віктор Леонідович
Affiliation: Kopiychuk Victor
Bibliographic description (Ukraine): Копійчук В.Л. Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ В.Л. Копійчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Bibliographic description (International): Kopiychuk V.L. Study of probiotic properties of dairy products made on kefir fungi : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / V.L. Kopiychuk — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p.
Gordailuaren-data: Dec-2018
Date of entry: 21-Dec-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
Gako-hitzak: 181
харчові технології
кефір
молочнокислі мікроорганізми
пробіотичні властивості
kefir
lactic acid microorganisms
probiotic properties
Laburpena: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню кількісного і якісного складу молочнокислої мікрофлори кефіру, дослідженню антагоністичних властивостей у лактоюактерій до умовно-патогенних і патогенних мікроорганізмів, стійкість їх до антибіотиків і несприятливих чинників.
Master's work is devoted to the determination of the quantitative and qualitative composition of lactic acidity of kefir microflora, the study of antagonistic properties of lactobacilli to conditionally pathogenic and pathogenic microorganisms, their resistance to antibiotics and adverse factors
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26475
Content type: Thesis Abstract
Bildumetan azaltzen da:181 — харчові технології

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
Kopiychuk V.L. Study of probiotic properties of dairy products made on kefir fungi.pdf436,33 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.

Administratzailearen tresnak