Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці 405

Всього відвідувань на місяць

квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025
Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці 0 0 7 3 3 4 9

Звантажень файлу

Переглядів
Kopiychuk V.L. Study of probiotic properties of dairy products made on kefir fungi.pdf 94

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 194
Ireland 60
Netherlands 35
China 33
Україна 30
Germany 19
Vietnam 4
Australia 3
United Kingdom 3
Japan 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Dublin 57
San Ramon 43
Mountain View 38
San Diego 27
San Mateo 23
Menlo Park 12
Kiev 9
Villa Park 6
Hanoi 4
Kharkiv 4