Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26475
Titre: | Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці |
Autre(s) titre(s): | Study of probiotic properties of dairy products made on kefir fungi |
Auteur(s): | Копійчук, Віктор Леонідович |
Affiliation: | Kopiychuk Victor |
Bibliographic description (Ukraine): | Копійчук В.Л. Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ В.Л. Копійчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. |
Bibliographic description (International): | Kopiychuk V.L. Study of probiotic properties of dairy products made on kefir fungi : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / V.L. Kopiychuk — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. |
Date de publication: | déc-2018 |
Date of entry: | 21-déc-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
Mots-clés: | 181 харчові технології кефір молочнокислі мікроорганізми пробіотичні властивості kefir lactic acid microorganisms probiotic properties |
Résumé: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню кількісного і якісного складу молочнокислої мікрофлори кефіру, дослідженню антагоністичних властивостей у лактоюактерій до умовно-патогенних і патогенних мікроорганізмів, стійкість їх до антибіотиків і несприятливих чинників. Master's work is devoted to the determination of the quantitative and qualitative composition of lactic acidity of kefir microflora, the study of antagonistic properties of lactobacilli to conditionally pathogenic and pathogenic microorganisms, their resistance to antibiotics and adverse factors |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26475 |
Content type: | Thesis Abstract |
Collection(s) : | 181 — харчові технології |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Kopiychuk V.L. Study of probiotic properties of dairy products made on kefir fungi.pdf | 436,33 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration