Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26475
Titre: Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці
Autre(s) titre(s): Study of probiotic properties of dairy products made on kefir fungi
Auteur(s): Копійчук, Віктор Леонідович
Affiliation: Kopiychuk Victor
Bibliographic description (Ukraine): Копійчук В.Л. Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ В.Л. Копійчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Bibliographic description (International): Kopiychuk V.L. Study of probiotic properties of dairy products made on kefir fungi : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / V.L. Kopiychuk — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p.
Date de publication: déc-2018
Date of entry: 21-déc-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
Mots-clés: 181
харчові технології
кефір
молочнокислі мікроорганізми
пробіотичні властивості
kefir
lactic acid microorganisms
probiotic properties
Résumé: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню кількісного і якісного складу молочнокислої мікрофлори кефіру, дослідженню антагоністичних властивостей у лактоюактерій до умовно-патогенних і патогенних мікроорганізмів, стійкість їх до антибіотиків і несприятливих чинників.
Master's work is devoted to the determination of the quantitative and qualitative composition of lactic acidity of kefir microflora, the study of antagonistic properties of lactobacilli to conditionally pathogenic and pathogenic microorganisms, their resistance to antibiotics and adverse factors
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26475
Content type: Thesis Abstract
Collection(s) :181 — харчові технології

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Kopiychuk V.L. Study of probiotic properties of dairy products made on kefir fungi.pdf436,33 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration