Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26475
Título : | Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці |
Otros títulos : | Study of probiotic properties of dairy products made on kefir fungi |
Autor : | Копійчук, Віктор Леонідович |
Affiliation: | Kopiychuk Victor |
Bibliographic description (Ukraine): | Копійчук В.Л. Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ В.Л. Копійчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. |
Bibliographic description (International): | Kopiychuk V.L. Study of probiotic properties of dairy products made on kefir fungi : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / V.L. Kopiychuk — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. |
Fecha de publicación : | dic-2018 |
Date of entry: | 21-dic-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
Palabras clave : | 181 харчові технології кефір молочнокислі мікроорганізми пробіотичні властивості kefir lactic acid microorganisms probiotic properties |
Resumen : | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню кількісного і якісного складу молочнокислої мікрофлори кефіру, дослідженню антагоністичних властивостей у лактоюактерій до умовно-патогенних і патогенних мікроорганізмів, стійкість їх до антибіотиків і несприятливих чинників. Master's work is devoted to the determination of the quantitative and qualitative composition of lactic acidity of kefir microflora, the study of antagonistic properties of lactobacilli to conditionally pathogenic and pathogenic microorganisms, their resistance to antibiotics and adverse factors |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26475 |
Content type: | Thesis Abstract |
Enthalten in den Sammlungen: | 181 — харчові технології |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
Kopiychuk V.L. Study of probiotic properties of dairy products made on kefir fungi.pdf | 436,33 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Administrationswerkzeuge