Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26475
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКухтин, Микола Дмитрович-
dc.contributor.authorКопійчук, Віктор Леонідович-
dc.date.accessioned2018-12-21T14:36:08Z-
dc.date.available2018-12-21T14:36:08Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.citationКопійчук В.Л. Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ В.Л. Копійчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26475-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню кількісного і якісного складу молочнокислої мікрофлори кефіру, дослідженню антагоністичних властивостей у лактоюактерій до умовно-патогенних і патогенних мікроорганізмів, стійкість їх до антибіотиків і несприятливих чинників.uk_UA
dc.description.abstractMaster's work is devoted to the determination of the quantitative and qualitative composition of lactic acidity of kefir microflora, the study of antagonistic properties of lactobacilli to conditionally pathogenic and pathogenic microorganisms, their resistance to antibiotics and adverse factorsuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject181uk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectкефірuk_UA
dc.subjectмолочнокислі мікроорганізмиuk_UA
dc.subjectпробіотичні властивостіuk_UA
dc.subjectkefiruk_UA
dc.subjectlactic acid microorganismsuk_UA
dc.subjectprobiotic propertiesuk_UA
dc.titleДослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасціuk_UA
dc.title.alternativeStudy of probiotic properties of dairy products made on kefir fungiuk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хіміїuk_UA
dc.subject.udc664.8uk_UA
dc.identifier.citationenKopiychuk V.L. Study of probiotic properties of dairy products made on kefir fungi : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / V.L. Kopiychuk — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationKopiychuk Victoruk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kopiychuk V.L. Study of probiotic properties of dairy products made on kefir fungi.pdf436,33 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора