Browsing "181 — харчові технології" by Subject fatty acid composition
Showing results 1 to 9 of 9
Typ | Data wydania | Date wejścia | Tytuł | Autor(zy) |
Master Thesis | 2020 | 28-gru-2020 | Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний склад | Хава, Оксана Павлівна; Khava, Oksana Pavlivna |
Thesis Abstract | gru-2018 | 26-gru-2018 | Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій | Баюк, Степан Ярославович |
Thesis Abstract | 2018 | 26-lut-2018 | Купаж олій з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот родини омега-3 | Жебрацький, Р.В.; Zhebratskyy, R.V. |
Thesis Abstract | gru-2018 | 26-gru-2018 | Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот | Горожанський, Олександр Ярославович |
Master Thesis | gru-2023 | 17-sty-2024 | Оцінка жирнокислотного складу купажованих олій на основі конопляної олії | Трачук, Назар Петрович; Trachuk, Nazar |
Master Thesis | 2020 | 28-gru-2020 | Оцінка жирнокислотного складу нетрадиційних олій | Мазур, Юлія Григорівна; Mazur, Yuliia Hryhorivna |
Master Thesis | 2019 | 29-gru-2019 | Розробка і створення біологічно активної харчової добавки із збалансованим співвідношенням жирних кислот родини омега | Витрикуш, Юлія Анатоліївна; Vytrykush J.А. |
Master Thesis | 2021 | 30-gru-2021 | Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислот | Полевий, Микола Іванович; Polevyi, Mykola |
Master Thesis | gru-2024 | 3-sty-2025 | Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої олії | Криса, Павло Вікторович; Krysa, Pavlo |