Browsing "181 — харчові технології" by Subject 637.146

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
TypData wydaniaDate wejściaTytułAutor(zy)
Master Thesis202129-gru-2021Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоївЛобур, Максим Борисович; Lobur, Maksym
Master Thesisgru-20246-sty-2025Застосування рослинної сировини у технологіях кисломолочних напоїв з проектуванням цеху незбираномолочних продуктівПавлів, Остап Володимирович; Pavliv, Ostap
Master Thesis202029-gru-2020Розробка кисломолочного продукту з екстрактом кореня солодкиЯкубішин, Ольга Романівна; Yakubishyn, Olha Romanivna
Master Thesis202029-gru-2020Розробка технології йогурту з екстрактом чебрецюАндрушків, Катерина Віталіївна; Andrushkiv, Kateryna Vitaliivna
Master Thesisgru-20244-sty-2025Розроблення ацидофільного напою з лавандою з проєктуванням цеху незбираномолочних продуктівГульовський, Володимир Орестович; Hulovskyi, Volodymyr
Master Thesisgru-20246-sty-2025Розроблення пасти сиркової з овочевим наповнювачем з проектуванням цеху сиру кисломолочного та виробів з ньогоГриненко, Артем Олексійович; Hrynenko, Artem
Master Thesis20191-sty-2020Розроблення сирково-рослинного продукту з впровадженням інновації у цеху сиру кисломолочного та виробів з ньогоЛотоцький, Володимир Михайлович; Lototskyi V.M.
Master Thesis202128-gru-2021Розроблення технології ацидофільного напою з рослинними наповнювачами із проектуванням цеху виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 40 т за змінуСвистун, Оксана Степанівна; Svystun, Oksana
Master Thesis202129-gru-2021Розроблення технології сиркового виробу із шовковицею з проектуванням цеху сиру кисломолочного та виробів з ньогоЗубкович, Наталя Миколаївна; Zubkovych, Natalia
Master Thesisgru-202314-sty-2024Розроблення технології сиркового десерту з топінамбуром і м’ятою з проєктуванням цеху виробництва сиркових виробів потужністю 6 т/змінуПастушенчин, Віктор Олегович; Pastushenchyn, Viktor