"181 — харчові технології" Konu купаж

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 6 den 6
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Thesis Abstract201826-Şub-2018Купаж олій з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот родини омега-3Жебрацький, Р.В.; Zhebratskyy, R.V.
Thesis AbstractAra-201826-Ara-2018Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислотГорожанський, Олександр Ярославович
Master Thesis202028-Ara-2020Оцінка жирнокислотного профілю купажованих олій на основі лляної оліїНовіков, Ілля Тарасович; Novikov, Illia Tarasovych
Master ThesisAra-202317-Oca-2024Оцінка жирнокислотного складу купажованих олій на основі конопляної оліїТрачук, Назар Петрович; Trachuk, Nazar
Master Thesis201929-Ara-2019Розробка і створення біологічно активної харчової добавки із збалансованим співвідношенням жирних кислот родини омегаВитрикуш, Юлія Анатоліївна; Vytrykush J.А.
Master ThesisAra-20243-Oca-2025Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої оліїКриса, Павло Вікторович; Krysa, Pavlo