ブラウズ "181 — харчові технології": 主題 казеїн

移動: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
あるいは、最初の数文字を入力してください:  
検索結果表示: 1 - 7 / 7
タイプ発行日Date of entryタイトル寄与者
Master Thesis20195-1月-2020Виділення β-казеїну з казеїнового комплексу молокаДаньків, Софія Олегівна; Dankiw S.O.
Master Thesis12月-202318-1月-2024Виділення біоактивних пептидів з β-казеїну з проектуванням цеху з виробництва сиру кисломолочногоЧереватий, Микола Михайлович; Cherevatyi, Mykola
Thesis Abstract12月-201821-12月-2018Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонкахГуменюк, Тетяна Сергіївна
Master Thesis202130-12月-2021Виділення нативних біоактивних пептидів з  α S1 - казеїну з проектуванням цеху з виробництва вершкового масла і спредів з переробкою вторинної сировиниБойко, Любов Василівна; Boiko, Liuba
Master Thesis202028-12月-2020Експрес-метод аналізу білків казеїнового комплексу молокаДенека, Наталія Степанівна; Deneka, Nataliia Stepanivna
Thesis Abstract12月-201820-12月-2018Отримання казеїнових фракцій з допомогою батч-процедури на аніонообмінникуБереза, Катерина Сергіївна
Master Thesis20195-1月-2020Порівняльна характеристика казеїну, отриманого із коров’ячого молока при використанні різних кислотГунчак, Марія Михайлівна; Hunchak M.M.