Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620
| Başlık: | Реологічні аспекти виробництва казеїну |
| Diğer Başlıklar: | Rheological features of production of casein |
| Yazarlar: | Кравець, Олег Ігорович Четверікова, Світлана Олександрівеа Шинкарик, Марія Миколаївна |
| Affiliation: | ТНТУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Кравець О.І. Реологічні аспекти виробництва казеїну / О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик // IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 11-12 жовт. 2017.: матеріали – К.: – 2017. – 108 с. |
| Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» |
| Yayın Tarihi: | Eki-2017 |
| Date of entry: | 12-Ara-2017 |
| Yayıncı: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 637.3 |
| Anahtar kelimeler: | виробництво казеїну казеїн реологія |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 108 |
| Start page: | 108 |
| Özet: | Виробництво казеїну можна розглядати як зміну реологічних властивостей сировини під дією біологічних та фізико-хімічних чинників. Такий підхід дозволяє виділити основні реологічні характеристики, які впливають на проведення технологічної операції. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620 |
| Copyright owner: | © О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| Kravec.pdf | 380,72 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| Kravec.djvu | 15,22 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| Kravec__COVER.png | 285,37 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları