このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620
| タイトル: | Реологічні аспекти виробництва казеїну |
| その他のタイトル: | Rheological features of production of casein |
| 著者: | Кравець, Олег Ігорович Четверікова, Світлана Олександрівеа Шинкарик, Марія Миколаївна |
| Affiliation: | ТНТУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Кравець О.І. Реологічні аспекти виробництва казеїну / О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик // IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 11-12 жовт. 2017.: матеріали – К.: – 2017. – 108 с. |
| Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» |
| 発行日: | 10月-2017 |
| Date of entry: | 12-12月-2017 |
| 出版者: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 637.3 |
| キーワード: | виробництво казеїну казеїн реологія |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 108 |
| Start page: | 108 |
| 抄録: | Виробництво казеїну можна розглядати як зміну реологічних властивостей сировини під дією біологічних та фізико-хімічних чинників. Такий підхід дозволяє виділити основні реологічні характеристики, які впливають на проведення технологічної операції. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620 |
| Copyright owner: | © О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| 出現コレクション: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| Kravec.pdf | 380,72 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| Kravec.djvu | 15,22 kB | DjVu | 見る/開く | |
| Kravec__COVER.png | 285,37 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール