Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620

Título : Реологічні аспекти виробництва казеїну
Otros títulos : Rheological features of production of casein
Autor : Кравець, Олег Ігорович
Четверікова, Світлана Олександрівеа
Шинкарик, Марія Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Кравець О.І. Реологічні аспекти виробництва казеїну / О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик // IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 11-12 жовт. 2017.: матеріали – К.: – 2017. – 108 с.
Conference/Event: Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості»
Fecha de publicación : oct-2017
Date of entry: 12-dic-2017
Editorial : ТНТУ ім. І.Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 637.3
Palabras clave : виробництво казеїну
казеїн
реологія
Number of pages: 1
Page range: 108
Start page: 108
Resumen : Виробництво казеїну можна розглядати як зміну реологічних властивостей сировини під дією біологічних та фізико-хімічних чинників. Такий підхід дозволяє виділити основні реологічні характеристики, які впливають на проведення технологічної операції.
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620
Copyright owner: © О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик, 2017
Content type: Conference Abstract
Aparece en las colecciones: Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Kravec.pdf380,72 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir
Kravec.djvu15,22 kBDjVuVisualizar/Abrir
Kravec__COVER.png285,37 kBimage/pngVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Herramientas de Administrador