Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620
Full metadata record
| DC pole | Hodnota | Jazyk |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кравець, Олег Ігорович | - |
| dc.contributor.author | Четверікова, Світлана Олександрівеа | - |
| dc.contributor.author | Шинкарик, Марія Миколаївна | - |
| dc.date.accessioned | 2017-12-12T07:54:29Z | - |
| dc.date.available | 2017-12-12T07:54:29Z | - |
| dc.date.issued | 2017-10 | - |
| dc.identifier.citation | Кравець О.І. Реологічні аспекти виробництва казеїну / О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик // IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 11-12 жовт. 2017.: матеріали – К.: – 2017. – 108 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620 | - |
| dc.description.abstract | Виробництво казеїну можна розглядати як зміну реологічних властивостей сировини під дією біологічних та фізико-хімічних чинників. Такий підхід дозволяє виділити основні реологічні характеристики, які впливають на проведення технологічної операції. | uk_UA |
| dc.format.extent | 108 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | ТНТУ ім. І.Пулюя | uk_UA |
| dc.subject | виробництво казеїну | uk_UA |
| dc.subject | казеїн | uk_UA |
| dc.subject | реологія | uk_UA |
| dc.title | Реологічні аспекти виробництва казеїну | uk_UA |
| dc.title.alternative | Rheological features of production of casein | uk_UA |
| dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
| dc.rights.holder | © О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик, 2017 | uk_UA |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
| dc.format.pages | 1 | - |
| dc.subject.udc | 637.3 | uk_UA |
| dc.contributor.affiliation | ТНТУ | uk_UA |
| dc.citation.spage | 108 | - |
| dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» | - |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| Vyskytuje se v kolekcích: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій | |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| Kravec.pdf | 380,72 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
| Kravec.djvu | 15,22 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
| Kravec__COVER.png | 285,37 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.
Nástroje administrátora