Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620

Fullstendig metadatavisning
DC FeltVerdiSpråk
dc.contributor.authorКравець, Олег Ігорович-
dc.contributor.authorЧетверікова, Світлана Олександрівеа-
dc.contributor.authorШинкарик, Марія Миколаївна-
dc.date.accessioned2017-12-12T07:54:29Z-
dc.date.available2017-12-12T07:54:29Z-
dc.date.issued2017-10-
dc.identifier.citationКравець О.І. Реологічні аспекти виробництва казеїну / О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик // IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 11-12 жовт. 2017.: матеріали – К.: – 2017. – 108 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620-
dc.description.abstractВиробництво казеїну можна розглядати як зміну реологічних властивостей сировини під дією біологічних та фізико-хімічних чинників. Такий підхід дозволяє виділити основні реологічні характеристики, які впливають на проведення технологічної операції.uk_UA
dc.format.extent108-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУ ім. І.Пулюяuk_UA
dc.subjectвиробництво казеїнуuk_UA
dc.subjectказеїнuk_UA
dc.subjectреологіяuk_UA
dc.titleРеологічні аспекти виробництва казеїнуuk_UA
dc.title.alternativeRheological features of production of caseinuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
dc.rights.holder© О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик, 2017uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.format.pages1-
dc.subject.udc637.3uk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУuk_UA
dc.citation.spage108-
dc.citation.conferenceМіжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості»-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Vises i samlingene:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
Kravec.pdf380,72 kBAdobe PDFVis/Åpne
Kravec.djvu15,22 kBDjVuVis/Åpne
Kravec__COVER.png285,37 kBimage/pngVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright

Administrasjonsverktøy