Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620
| Název: | Реологічні аспекти виробництва казеїну |
| Další názvy: | Rheological features of production of casein |
| Autoři: | Кравець, Олег Ігорович Четверікова, Світлана Олександрівеа Шинкарик, Марія Миколаївна |
| Affiliation: | ТНТУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Кравець О.І. Реологічні аспекти виробництва казеїну / О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик // IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 11-12 жовт. 2017.: матеріали – К.: – 2017. – 108 с. |
| Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» |
| Datum vydání: | říj-2017 |
| Date of entry: | 12-pro-2017 |
| Nakladatel: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 637.3 |
| Klíčová slova: | виробництво казеїну казеїн реологія |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 108 |
| Start page: | 108 |
| Abstrakt: | Виробництво казеїну можна розглядати як зміну реологічних властивостей сировини під дією біологічних та фізико-хімічних чинників. Такий підхід дозволяє виділити основні реологічні характеристики, які впливають на проведення технологічної операції. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620 |
| Copyright owner: | © О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Vyskytuje se v kolekcích: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| Kravec.pdf | 380,72 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
| Kravec.djvu | 15,22 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
| Kravec__COVER.png | 285,37 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.
Nástroje administrátora