Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620
| Tytuł: | Реологічні аспекти виробництва казеїну |
| Inne tytuły: | Rheological features of production of casein |
| Authors: | Кравець, Олег Ігорович Четверікова, Світлана Олександрівеа Шинкарик, Марія Миколаївна |
| Affiliation: | ТНТУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Кравець О.І. Реологічні аспекти виробництва казеїну / О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик // IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 11-12 жовт. 2017.: матеріали – К.: – 2017. – 108 с. |
| Konferencja/wydarzenie: | Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» |
| Data wydania: | paź-2017 |
| Date of entry: | 12-gru-2017 |
| Wydawca: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
| Kraj (kod): | UA |
| Place edycja: | Тернопіль |
| UDC: | 637.3 |
| Słowa kluczowe: | виробництво казеїну казеїн реологія |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 108 |
| Główna strona: | 108 |
| Abstract: | Виробництво казеїну можна розглядати як зміну реологічних властивостей сировини під дією біологічних та фізико-хімічних чинників. Такий підхід дозволяє виділити основні реологічні характеристики, які впливають на проведення технологічної операції. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620 |
| Właściciel praw autorskich: | © О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик, 2017 |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Kravec.pdf | 380,72 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| Kravec.djvu | 15,22 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| Kravec__COVER.png | 285,37 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora