Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620
Titel: | Реологічні аспекти виробництва казеїну |
Övriga titlar: | Rheological features of production of casein |
Författare: | Кравець, Олег Ігорович Четверікова, Світлана Олександрівеа Шинкарик, Марія Миколаївна |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Кравець О.І. Реологічні аспекти виробництва казеїну / О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик // IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 11-12 жовт. 2017.: матеріали – К.: – 2017. – 108 с. |
Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» |
Utgivningsdatum: | okt-2017 |
Date of entry: | 12-dec-2017 |
Utgivare: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 637.3 |
Nyckelord: | виробництво казеїну казеїн реологія |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 108 |
Start page: | 108 |
Sammanfattning: | Виробництво казеїну можна розглядати як зміну реологічних властивостей сировини під дією біологічних та фізико-хімічних чинників. Такий підхід дозволяє виділити основні реологічні характеристики, які впливають на проведення технологічної операції. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620 |
Copyright owner: | © О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Samling: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
Kravec.pdf | 380,72 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
Kravec.djvu | 15,22 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
Kravec__COVER.png | 285,37 kB | image/png | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
Administrativa verktyg