Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620
Назва: | Реологічні аспекти виробництва казеїну |
Інші назви: | Rheological features of production of casein |
Автори: | Кравець, Олег Ігорович Четверікова, Світлана Олександрівеа Шинкарик, Марія Миколаївна |
Приналежність: | ТНТУ |
Бібліографічний опис: | Кравець О.І. Реологічні аспекти виробництва казеїну / О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик // IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 11-12 жовт. 2017.: матеріали – К.: – 2017. – 108 с. |
Конференція/захід: | Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» |
Дата публікації: | жов-2017 |
Дата внесення: | 12-гру-2017 |
Видавництво: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
УДК: | 637.3 |
Теми: | виробництво казеїну казеїн реологія |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 108 |
Початкова сторінка: | 108 |
Короткий огляд (реферат): | Виробництво казеїну можна розглядати як зміну реологічних властивостей сировини під дією біологічних та фізико-хімічних чинників. Такий підхід дозволяє виділити основні реологічні характеристики, які впливають на проведення технологічної операції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620 |
Власник авторського права: | © О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик, 2017 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kravec.pdf | 380,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Kravec.djvu | 15,22 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Kravec__COVER.png | 285,37 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора