Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7481
Назва: | Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах |
Інші назви: | The advantages of sweet creamed curds heat conditioning in rotor-vortex emulsifiers |
Автори: | Ворощук, В. Шинкарик, М. Voroshchuk, V. Shynkaryk, M. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Ворощук В. Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах / В. Ворощук, М. Шинкарик // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 175. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Voroshchuk V., Shynkaryk M. (2014) Perevahy teplovoi obrobky syrkovykh mas u rotorno-vykhrovykh emulsorakh [The advantages of sweet creamed curds heat conditioning in rotor-vortex emulsifiers]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 175 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Конференція/захід: | ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Дата публікації: | 29-жов-2014 |
Дата внесення: | 22-січ-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 29-30 жовтня 2014 року 29-30 October 2014 |
УДК: | 637.024 |
Діапазон сторінок: | 175 |
Початкова сторінка: | 175 |
Кінцева сторінка: | 175 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7481 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ConfTNTU_2014_Voroshchuk_V-The_advantages_of_sweet_175.pdf | 351,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ConfTNTU_2014_Voroshchuk_V-The_advantages_of_sweet_175.djvu | 23,93 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ConfTNTU_2014_Voroshchuk_V-The_advantages_of_sweet_175__COVER.png | 1,44 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.