Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7481
Titulua: | Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах |
Beste titulu batzuk: | The advantages of sweet creamed curds heat conditioning in rotor-vortex emulsifiers |
Egilea: | Ворощук, В. Шинкарик, М. Voroshchuk, V. Shynkaryk, M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Ворощук В. Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах / В. Ворощук, М. Шинкарик // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 175. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Voroshchuk V., Shynkaryk M. (2014) Perevahy teplovoi obrobky syrkovykh mas u rotorno-vykhrovykh emulsorakh [The advantages of sweet creamed curds heat conditioning in rotor-vortex emulsifiers]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 175 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Conference/Event: | ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Gordailuaren-data: | 29-Oct-2014 |
Date of entry: | 22-Jan-2016 |
Argitalpen: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 29-30 жовтня 2014 року 29-30 October 2014 |
UDC: | 637.024 |
Page range: | 175 |
Start page: | 175 |
End page: | 175 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7481 |
Content type: | Article |
Bildumetan azaltzen da: | XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
ConfTNTU_2014_Voroshchuk_V-The_advantages_of_sweet_175.pdf | 351,91 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
ConfTNTU_2014_Voroshchuk_V-The_advantages_of_sweet_175.djvu | 23,93 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
ConfTNTU_2014_Voroshchuk_V-The_advantages_of_sweet_175__COVER.png | 1,44 MB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.