Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7481

Titolo: Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах
Titoli alternativi: The advantages of sweet creamed curds heat conditioning in rotor-vortex emulsifiers
Autori: Ворощук, В.
Шинкарик, М.
Voroshchuk, V.
Shynkaryk, M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Ворощук В. Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах / В. Ворощук, М. Шинкарик // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 175. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Voroshchuk V., Shynkaryk M. (2014) Perevahy teplovoi obrobky syrkovykh mas u rotorno-vykhrovykh emulsorakh [The advantages of sweet creamed curds heat conditioning in rotor-vortex emulsifiers]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 175 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Conference/Event: ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Data: 29-ott-2014
Date of entry: 22-gen-2016
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014
UDC: 637.024
Page range: 175
Start page: 175
End page: 175
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7481
Content type: Article
È visualizzato nelle collezioni:XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.