Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7481
| Titolo: | Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах |
| Titoli alternativi: | The advantages of sweet creamed curds heat conditioning in rotor-vortex emulsifiers |
| Autori: | Ворощук, В. Шинкарик, М. Voroshchuk, V. Shynkaryk, M. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Ворощук В. Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах / В. Ворощук, М. Шинкарик // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 175. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Voroshchuk V., Shynkaryk M. (2014) Perevahy teplovoi obrobky syrkovykh mas u rotorno-vykhrovykh emulsorakh [The advantages of sweet creamed curds heat conditioning in rotor-vortex emulsifiers]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 175 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
| Conference/Event: | ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
| Data: | 29-ott-2014 |
| Date of entry: | 22-gen-2016 |
| Editore: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 29-30 жовтня 2014 року 29-30 October 2014 |
| UDC: | 637.024 |
| Page range: | 175 |
| Start page: | 175 |
| End page: | 175 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7481 |
| Content type: | Article |
| È visualizzato nelle collezioni: | XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014) |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| ConfTNTU_2014_Voroshchuk_V-The_advantages_of_sweet_175.pdf | 351,91 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
| ConfTNTU_2014_Voroshchuk_V-The_advantages_of_sweet_175.djvu | 23,93 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
| ConfTNTU_2014_Voroshchuk_V-The_advantages_of_sweet_175__COVER.png | 1,44 MB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.